RÖKERIET

PÅ ÄTTEKULLA

RÖKERIET

PÅ ÄTTEKULLA
KONTAKT

KÄRLEK FRÅN HAVET

Sedan 2013 har Christer Johansson ägt och drivit Fiskrökeriet på Ättekulla AB.

Med stor omsorg och kärlek röker vi lax och makrill, men även räkor. Vi på Fiskrökeriet jobbar med gamla traditionella metoder, det vill säga vi torrsaltar all laxen förhand innan vi röker den i våra ugnar som eldas med alved och spån.

Vi är ett företag som är i ständig utveckling och efterfrågan på våra produkter ökar hela tiden. Inte bara i Sverige har efterfrågan ökat utan vi har också export till bl.a. Danmark, Finland, USA och Grekland. Allt vi gör på Fiskrökeriet är för att uppnå bästa smak och högsta kvalité.

Rökeriet levererar till butiker och butikskedjor runt om i Sverige.

Fiskrökeriets Miljöpolicy

  • Vi på Fiskrökeriet vill att våra kunder skall känna sig säkra på att våra produkter tagits fram med stor hänsyn till miljöpåverkan.
  • Vi följer svensklagstiftning som vi ser som en minimumnivå på vår tillåtna miljöpåverkan.
  • Vi arbetar ständigt med att utveckla företaget och dess produkter, ett resultat av detta har gjort att vi numera är ASC och MSC certifierade.
    ASC och MSC driver ett välkänt och omfattande certifierings och miljöprogram med målet att främja hållbara odlings och fiskemetoder som bidrar till ett levande hav.
  • Vi använder ursprungsmärkt el till hela vår anläggning, det innebär att du som kund vet att den el som vi använder till att producera våra produkter är av 100% förnybar el vilket innebär att vårt utsläpp är nära noll.
  • Vi på Fiskrökeriet kommer kontinuerligt att fortsätta förebygga vår miljöpåverkan i alla steg så länge vi bedriva vår verksamhet.


Kontakt & beställning

Maila till:
order@fiskrokaren.se

eller ring:
042-29 33 98

Adress:
Torbornavägen 34, Helsingborg 

Maila till:
order@fiskrokaren.se

eller ring:
042-29 33 98

Adress:
Torbornavägen 34,
Helsingborg